Кияни кажуть Ні Корупційним Тарифам! В Києві розпочалася кампанія зі збору …

Кияни кажуть Ні Корупційним Тарифам!

В Києві розпочалася кампанія зі збору підписів за відміну грабіжницьких тарифів за комунальні послуги під назвою “Роттердам мінус”.

Намет Руху “Визволення” працював біля станції метро «Хрещатик» за адресою: місто Київ, вул Хрещатик 19-а. Хочете комуналку без грабунку — шукайте намет Руху «Визволення» на головній вулиці Києва — Хрещатику у неділю 28 жовтня.

Кампанія “Роттердам мінус” набирає обертів. Київ став третім містом після Полтави та Херсону.

“Роттердам мінус” – кампанія, яку ініціював Рух «Визволення» для відміни корупційної націнки в тарифах за комунальні послуги. «Мінус» в назві символізує відміну грабіжницької формули “Роттердам+” разом з несправедливими та економічно необґрунтованими тарифами на газ. Символом акції стало зображення електричної лампочки та хештег #НіКорупційнимТарифам. Кампанія тестово почалася в Полтаві, а зараз набирає обертів по Україні, включивши вже три міста: Полтава, Херсон та Київ.

*”Роттердам+” – це формула, за якою визначається вартість вугілля у тарифах на електроенергію. Вартість енергетичного вугілля визначається як середня ціна якісного імпортного вугілля в портах Амстердам-Роттердам-Антверпен за попередні 12 місяців плюс вартість його доставки. Формула “Роттердам+” почала діяти з другого кварталу 2016 року.
Насправді ніякої доставки із Роттердаму не відбувається. Спалюється українське та російське вугілля. 85% всього вугілля видобуває ДТЕК олігарха Ахметова. Він найбільше заробляє на цій формулі. До весни 2017 Ахметов завозив антрацит з окупованих територій. Значна частина його надприбутків йшла напряму терористам «днр/лнр». Таким чином кожен українець, сплачуючи «комуналку», робив грошовий переказ через Ахметова на утримання сепаратистів та російських окупантів на Донбасі: вбивць, грабіжників, військових злочинців.
Блокада незаконної торгівлі з окупованими територіями, що розпочалася в січні 2017, припинила постачання вугілля з ОРДЛО. Блокада викрила ганебну схему фінансування терористів на Донбасі, показала всім, що таке насправді “Роттердам+”. Зараз імпорт антрациту іде з РФ, але у тарифах сплачується за формулою “Роттердам+”.
Ця формула приносить 15 мільярдів гривень надприбутків у рік. Всього з початку 2016 року “Роттердам+” коштував українцям понад 35 мільярдів гривень, які кожен віддав олігархам з власної кишені. 25 мільярдів гривень з цієї суми пішли особисто Рінату Ахметову.

Долучайтесь до акції “Роттердам-“! По всім питанням щодо акції просимо звертатись до координатора
Микита Кашницький (никита кашницкий).

Визволимо Україну від корупції, бідності та окупантів.

#Визволення
#тарифи
#НіКорупційнимТарифам
#КупуєшуРосіїфінансуєшворога

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *