На Запоріжжі СБУ провела антитерористичні навчання



Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України в Запорізькій області провела антитерористичні тактико-спеціальні навчання.
У тренуваннях, які відбулись у Мелітопольскому районі в умовах максимально наближених до реальних, взяли участь регіональні підрозділи Служби безпеки, Нацполіції, Нацгвардії, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Збройних Сил України, представники органів державної влади та місцевого самоврядування.
Метою навчань було підвищення рівня міжвідомчої взаємодії із протидії терористичним та диверсійним загрозам.
Учасники тренувань відпрацювали практичні дії з нейтралізації умовних диверсійно-розвідувальних груп, які за легендою навчань планувати вчинити низку терактів та диверсій на об’єктах народно господарства і критичної інфраструктури, провокації серед мирного населення.
Завдяки злагодженій роботі правоохоронців «терористи» були своєчасно виявлені та знешкоджені, диверсії та провокації попереджені.
Координаційна група АТЦ детально проаналізувала кожен етап навчань, відзначивши високий рівень використання силовиками сил та засобів протидії терактам та диверсіям в екстремальних умовах.
Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *