Луганщина щиро зустріла музикантів з Дрогобича У рамках проекту «Змінимо …

Луганщина щиро зустріла музикантів з Дрогобича

У рамках проекту «Змінимо країну разом», що фінансується за кошти обласних бюджетів Луганської та Львівської областей, відбувся концерт зведеного симфонічного оркестру Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва та Дрогобицького музичного коледжу імені Василя Барвінського.

За цим виступом стоїть величезна робота організаторів, педагогів, батьків та й самих учнів обох коледжів.

Директор ОКЗ «Сєвєродонецький коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва» Марина Яворська щиро подякувала обласному керівництву за організацію проекту, спрямованого на культурний обмін між навчальними закладами.

Творчі колективи коледжів отримали Почесні грамоти Луганської облдержадміністрації. Крім того, від голови Львівської обласної ради Олександра Ганущина були передані квіти та слова привітання.

Виступ виконавців зі Львівщини, зокрема, Божени Гамар, лауреата Міжнародних конкурсів, яка одразу після виступу у Сєверодонецьку братиме участь у ІІ Київ-етно-мюзік-фесті «Віртуози фолку», та чарівний вокал Мар’яна Подоляка, володаря ІІ премії XVI Міжнародного музичного конкурсу «Євтерпа» (Італія, м. Корато, жовтень 2018 р.) вразили глядачів та викликали бурхливі оплески.

Вже за тиждень учні Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва завітають до своїх нових друзів у Дрогобич.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *