В облдержадміністрації відзначили представників органів місцевого …

В облдержадміністрації відзначили представників органів місцевого самоврядування Луганщини

Обласні урочистості до Дня місцевого самоврядування відбулися сьогодні в Сєвєродонецьку.

Звертаючись до присутніх на заході, виконуючий обов’язки голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Філь зауважив:

«Ви є основою нашої держави! Ви представляєте території та, головне, людей, які безпосередньо вас обрали. Це є однією зі складових оголошеної Президентом України реформи децентралізації, яка втілюється в країні! Особисто вважаю, що сьогодні Україна потребує цієї реформи. І вона її реалізовує!»

Він наголосив, що саме на посиленні децентралізаційних процесів акцентував Петро Порошенко під час нещодавніх Форуму місцевого самоврядування та Ради регіонального розвитку.

Виконуючий обов’язки голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації підкреслив, що Україна поступово переходить до моделі, коли люди самі обирають очільника на будь-якому рівні.

Крім того, в День Збройних Сил України він висловив подяку українським військовослужбовцям, які роблять усе можливе для того, щоб День місцевого самоврядування та інші свята наш народ відзначав у спокійній, мирній обстановці.

У цей день Сергій Філь вручив Почесні грамоти та Листи подяки облдержадміністрації представникам місцевого самоврядування Луганщини.

Також присутні отримали поздоровлення та нагороди від виконавчого директора Луганського обласного відділення Асоціації міст України Наталії Бойко, голови Асоціації органів місцевого самоврядування Луганської області Володимира Прокопенка, керівника Луганської обласної організації профспілки працівників державних установ України Сергія Тихоновського, представника Луганського відокремленого підрозділу установи «Центр розвитку місцевого самоврядування» Романа Власенка.

Зокрема, грамотою Луганського обласного відділення Асоціації міст України нагороджено очільника Луганщини Сергія Філя.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *