ВСІХ ЗВІЛЬНЕНО З ПІД ВАРТИ!!! Сьогодні у нас з Вами просто фантастичний …

ВСІХ ЗВІЛЬНЕНО З ПІД ВАРТИ!!!
Сьогодні у нас з Вами просто фантастичний день!!!
Після виправдання та повернення наших добровольців з Грузії – чергова ПЕРЕМОГА!

Касаційну скаргу добровольців, айдарівців, яку подали адвокати серед яких Наталія Фещик, сьогодні колегія Верховного суду України на чолі з суддею Остапчук В.І. задовольнили частково.
Суд скасував рішення першої та апеляційної інстанції та відправив справу на новий розгляд. Хлопців звільнено з під варти!

Агапова звільнено з під варти в залі засіданні, Щурова та Фещенко, які перебувають під вартою за межами Київської області і не були присутні на суді, чекають коли папери з суду дійдуть до закладу.

Наш з Вами обов’язок захищати та боротись за права добровольців які ціною свого життя захищали нас.
Ми щасливі за наших хлопців, та велика подяка всім хто підтримував!

В грудні 2015-го “Спікер” (Роман Щуров), “Рекс” (Вадим Фещенко) і “Яма” (Микола Агапов) затримали підозрілого чоловіка без документів, зі зброєю зі збитими номерами та з дзвінками на російські номери й фотографіями бойових позицій у телефоні.
Затриманий виявився співробітником МВС. Тепер саме стаття 348 Кримінального Кодексу України, “Посягання на життя працівника правоохоронного органу” – найважче з цілої низки звинувачень на адресу військових. У грудні 2017-го Костянтинівський районний суд Донецької області після тривалих “боїв” виніс вирок у їхній справі. Фещенка та Щурова засудили до 8 років з конфіскацією майна, Агапова – до 8 з половиною з конфіскацією.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *