Наші важкоатлети привезли низку нагород різного ґатунку зі всеукраїнських …

Наші важкоатлети привезли низку нагород різного ґатунку зі всеукраїнських змагань

У Харкові відбувся чемпіонат України серед юнаків та дівчат до 17 років та чемпіонат України серед ДЮСШ, СДЮШОР, закладів спеціалізованої освіти спортивного профілю із специфічними умовами навчання з важкої атлетики.

На змаганнях нашу область представляли 23 спортсмени.

За результатами луганчани завоювали на чемпіонаті України серед юнаків та дівчат до 17 років шість золотих, дві срібні та три бронзові медалі.

Так, чемпіонами серед дівчат стали:

в/к 40 кг – Чмірьова Анастасія (Петропавліка) – сума двоборства 90 кг. Вона встановила три рекорди України до 15 років (ривок – 41 кг, поштовх – 49 кг, сума – 90 кг);

в/к 55 кг – Івженко Ольга – сума 161 кг (Попасна);

в/к 71 кг – Борозна Ельвіра – сума 180 кг (Сватове);

в/к 81 кг – Наумчук Юлія – сума 147 кг (Кремінна).

Срібло у своїх вагових категоріях завоювали: Банченко Анастасія – сума 134 кг (Кремінна) та Андріященко Тетяна – сума 157 кг (Сватове). Бронзові нагороди у Пустовєтової Єлизавети – сума 95 кг (Петропавліка) та Федорової Анастасії сума 127 кг (Сватове).

Серед хлопців на п’єдестал пошани піднялися:

Замлинський Ілля (І місце) – сума 151 кг (Петропавлівка); Лєванзов Марк – І місце, сума 202 кг (Кремінна). Також Марк становив рекорд України до 15 років у поштовху – 112 кг; Абакін Микита (ІІІ місце) – сума 148 кг (Петропавлівка).

Крім цього, на зазначеній першості у загальнокомандному заліку команда дівчат Луганської області посіла І місце, а юнаків – ІІ загальнокомандне місце.

Виступаючи на чемпіонаті України серед ДЮСШ, СДЮШОР, закладів спеціалізованої освіти спортивного профілю із специфічними умовами навчання з важкої атлетики, спортсмени Луганської області привезли шість золотих, одну срібну та дві бронзові медалі.

Серед дівчат відзначились:

в/к 45кг: Лєванзова Надія – І місце, сума 101 кг (Кремінна);

в/к 49 кг: Буднікова Тетяна – І місце, сума 140 кг (Кремінна);

в/к 64 кг: Шишанова Дарья – І місце, сума 161 кг (Біловодськ);
в/к 71 кг: Борозна Ельвіра – І місце, сума 180 кг(Сватове);

Банченко Анастасія – ІІІ місце, сума 134 кг (Кремінна);

в/к 76 кг: Андріященко Тетяна – І місце, сума 157 кг (Сватове);

в/к 81 кг: Наумчук Юлія – І місце, сума 147 кг (Кремінна).

Серед юнаків на п’єдестал пошани піднявся: Лєванзов Марк (в/к 61 кг) – ІІ місце, сума двоборства 202 кг (Кремінна) та Хоружий Олександр (в/к 55 кг) – ІІІ місце, сума 172 кг (Біловодськ).

На зазначених змаганнях у загальнокомандному заліку спортсмени Луганської обласної спеціалізованої ДЮСШ олімпійського резерву стали першими, другу сходинку посіли спортсмени Луганського обласного ліцею-інтернату фізичної культури і спорту.

Щиро вітаємо спортсменів і тренерів!

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *