У Харкові відбувся перший екзархальний шаховий турнір УГКЦ «Кубок Блаженнішого Любомира Гузара»

16 лютого 2019 р., з благословення Екзарха Харківського Владики Василія відбувся перший екзархальний шаховий турнір «Кубок Блаженнішого Любомира Гузара». Змагання розпочались з молитви, вступного слова та благословення Преосвященного Владики Василія. Проводився турнір у приміщенні класу в нижньому храмі св. Верховних Апостолів Петра і Павла Катедрального Собору Св. Миколая Чудотворця УГКЦ міста Харкова.

Ця визначна подія зібрала висококваліфікованих шахістів з усього Харківського Екзархату, а також вболівальників, які прибули з різних міст регіону. Турнір проводився на високому рівні – були присутні два кандидати в майстри спорту, а також гравці, що мають рейтинг FIDE. Запекла боротьба точилась між представниками Харкова та Полтави. У підсумку, Кубок здобув представник м. Полтави з парафії Пресвятої Трійці УГКЦ кандидат у майстри спорту Станіслав Василів, який у підсумку набрав 9,5 очок. Друге місце отримав представник м. Харкова з парафії св. Миколая Чудотворця УГКЦ кандидат у майстри спорту Дмитро Бондар набравши 8,5 очок. Третє місце відстояв о.Олег Рибчак сотрудник парафії св. Миколая Чудотворця та співорганізатор турніру, набравши 6 очок. Суддею та співорганізатором змагань був пан Юрій Бондар. Турнір завершився врученням Кубка, грамот та медалей, солодощів, а також книг про Блаженнішого Любомира.

Багато приємних вражень отримали учасники та гості змагань, а найважливіше – відкрили для себе постать Блаженнішого Любомира Гузара, великого світоча Української Греко-Католицької Церкви.

>>Більше світлин в альбомі<<

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *