Комісія УГКЦ у справах родини шукала відповідь на запитання: «Чи достатньо ми робимо для родини?»

27 лютого 2019 року Божого, з ініціативи заступника адміністратора Патріаршої курії УГКЦ, о. Володимира Містермана, в центральному офісі комісії УГКЦ у справах родини, відбулась робоча зустріч на тему «Чи достатньо ми робимо для родини?»

Дана зустріч розпочалась молитвою і була таким собі «мозговим штурмом» для о. Василя Нестера, голови вище згаданої комісії, Юлії Дземби, секретаря-референта, Олени Різак та Надії Колпинської, задіяних в проекті «мій друг – наставник».

Під час зустрічі о. Володимир, в особливий спосіб наголосив на тому, що для того, щоби ефективно могти працювати та продукувати гарні, креативні ідеї для того, щоби допомогти сім’ям наших вірних наближатись до первинного задуму Творця щодо родини, найперше потрібно самим в комісії створити таку команду, яку б можна було назвати маленькою родиною.

«Якщо ми хоч на місяць перестанемо працювати, чи відчує хтось, що ми не працюємо? Чи ми знаємо, з якими найбільшими 5 проблемами зустрічається пересічна родина наших вірних в Україні і світі? З якими дружніми комісіями в Патріаршій курії нам спільно потрібно тісніше налагодити співпрацю?», – на ці та інші запитання присутні вирішили спробувати спільно шукати відповіді під час наступних зустрічей.

Працівники комісії у справах родини одноголосно погодились, що такі зустрічі сприяють покращенню ефективності праці і допомагають спільно виношувати і реалізовувати справді Богоугодні задуми щодо родини.

Департамент інформації УГКЦ

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *