В Івано-Франківській духовній семінарії відбулася конференція ректорату

У середу, 27 лютого 2019 року, у семінарійному храмі Івано-Франківської духовної семінарії імені Святого священномученка Йосафата була проведена конференція ректорату.

Розпочалася зустріч спільною молитвою, після якої віце-ректор ІФДС о. д-р Андрій Чорненко вручив грамоти та медалі семінаристам, які вибороли призові місця на змаганнях зі  слалом-гіганту в ТК «Буковель».

Опісля о. Андрій, як проректор Івано-Франківської академії, поділився із семінарійною спільнотою планами про подальший розвиток навчального закладу. Зокрема, розповів про процес ліцензування та акредитації магістратури для академії.

Згодом активно обговорювалися питання щодо семінарійного життя. У цій частині зустрічі отець віце-ректор відзначив активних братів, зокрема подякував семінарійному октету, а також учасникам новоствореного театру імені священномученика Йосафата, які в післяріздвяний час виступали на парафіях Івано-Франківської митрополії. Відтак отець Андрій наголосив на важливості постійної активності семінаристів у житті семінарії.

Наступна частина зустрічі пройшла у форматі «запитання-відповідь». Кожен із присутніх міг поставити запитання, на які о. Андрій Чорненко давав вичерпні відповіді.

На завершення конференції уся семінарійна родина помолилася за мир в Україні.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://ifds.org.ua

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *