Російська армія привезла джихад-мобілі з Сирії в окупований Крим

Сьогодні офіційний сайт МО Росії повідомив, що на залізничний вокзал окупованого Севастополя прибув потяг із джихад-мобілями та іншою технікою, привезеною російськими військовими з Сирії. InformNapalm нагадує, що ця акція є окозамиленням для мешканців окупованого Криму, бо на фоні погіршення життя навіть показові виставки джихад-мобілів не можуть зрівнятися із масштабами справжніх втрат Росії у Сирії.

Довгий час офіційні представники РФ заперечували будь-яку інформацію про присутність російського сухопутного контингенту в Сирії. Весь цей час InformNapalm демонстрував, що росіяни брешуть і показував нові дослідження про сухопутні частини, що засвітилися у Сирії. 28.12.2017 Володимир Путін сам проговорився, що за 2 роки через Сирію пройшли 48 000 військовослужбовців.

Міжнародна розвідувальна спільнота InformNapalm за ці роки встановила, що в бойових діях у Сирії брали участь військовослужбовці, щонайменше, з 20 підрозділів ЗС РФ, які не входили до складу забезпечення повітряно-космічних сил Росії і персоналу військових баз РФ.

Це військовослужбовці морської піхоти, зв’язківці, мотострільці, військовослужбовці ССО РФ, а головне — артилеристи:  336-а ОБрМП (879-й ОДШБ цієї ж бригади), 200-а ОМСБр, 61-а ОБрМП, 810-а ОБрМП,  27-а ОМСБр, 20-й полк РХБЗ, 1-а ІСБр, 2-а МСД, 200-а АртБр, 21-а ОМСБр, 28-а ОМСБр, 74-а ОМСБр, 7-а ТБр, 120-а АртБр,  34-а ОМСБр, 7-а в/база, 291-а АртБр, 66-а ОБрЗв’язку, 136-а ОМСБр і 18-а ОМСБр.

І зараз 3 вагони-платформи  з озброєнням та технікою, яку російські окупанти намагаються представити кримчанам як перемогу, – демонструють лише масштаби війни, за дужками якої сотні та тисячі смертей і каліцтв. А якщо пригадати скільки озброєння російські війська здали ісламістам, тікаючи з бази, розташованої неподалік від замку Ібн Маана на горі Джебель Кассіді, то цей потяг-музей  МО РФ виглядає як пародія.

Це ще один приклад сучасного «побєдобєсія» в Росії, коли немає грошей на покращення життя людей, їм показують казки про міфічні військові перемоги окупантів у далекій Сирії.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *