Делегація з єпархії Роттенбург-Штуттгарт відвідала Патріарший дім та ознайомилась із діяльністю Патріаршої курії УГКЦ

14 травня Патріарший Дім у Львові відвідала делегація з єпархії Роттенбург-Штуттгарт (Німеччина), на чолі з правлячим єпископом, преосвященним владикою Герхардом Фюрстом.

Архієрей, перебуваючи в Україні вперше із офіційним візитом, забажав також відвідати і Патріарший дім у Львові та ознайомитись із працею Патріаршої курії УГКЦ, зокрема дізнатись про діяльність тих комісій, які реалізовують проекти, підтримані вищезгаданою єпархією.

Партнерів з Німеччини зустріли і зробили коротке представлення о. Петро Іськів, директор Патріаршого дому, Ірина Гавришкевич, керівник проектів і програм та о. Володимир Містерман, заступник Адміністратора Патріаршої курії.

«Гості були приємно здивовані побаченим, зокрема тим, що побачили як вирує життя в самому серці УГКЦ, звідки виходять різні ініціативи, де зароджуються цікаві проекти та творяться добрі новини цілої Церкви. Особливою приємністю для делегації було побачити як проходить тренінг «Командобудування та проектний менеджмент», спільно організований Патріаршою курією із німецькою благодійною організацією Реновабіс», – наголосив о. Володимир Містерман.

Департамент інформації УГКЦ

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *