Зараз ворог намагається використати період політичної турбулентності, щоб зруйнувати наші досягнення на шляху реформ та європейської інтеграції – Президент

«У даний момент необхідно гідно, без внутрішньополітичних потрясінь пройти період зміни влади. Йдеться не тільки про набуття повноважень новообраним Президентом України, але й про обрання складу Верховної Ради», – сказав Президент України Петро Порошенко під час виступу на церемонії вшанування пам’яті жертв політичних репресій на території Національного історико-меморіального заповідника «Биківнянські могили».

«Адже ворог, не криючись, намагається використати цей період політичної турбулентності для того, щоб зруйнувати наші досягнення на шляху реформ та європейської інтеграції. Посіяти у нашому суспільстві розбрат, ворожнечу та хаос, протиставити народ і владу, протиставити руками українців. Знищити українську державність», – заявив Глава держави.

За його словами, головне завдання, що стоїть сьогодні перед відповідальними українськими політиками – забезпечення наступності політики реформ, зміцнення інститутів української державності та продовження європейської та євроатлантичної інтеграції.

«Лише така політика дає можливість гарантувати підтримку наших союзників з Європи, США та інших держав, яку за будь-яку ціну зараз намагається зруйнувати Росія. І нам потрібно це абсолютно чітко розуміти», – підсумував він.

Участь Президента України у церемонії вшануванні пам’яті жертв політичних репресій політичних репресій в історико-меморіальному заповіднику «Биківнянські могили»

19 травня 2019 року – 12:33

© Фото Михайла Марківа

© Фото Михайла Палінчака

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *