Вибори нового складу РГК при НАБУ: 44 кандидати від 29 організацій


44 кандидати від 29 громадських організацій візьмуть участь у конкурсі з обрання членів до нового складу Ради громадського контролю (РГК) при Національному антикорупційному бюро України, який відбудеться 30 травня 2019 року.  Повний перелік кандидатів до складу РГК, а також докладна інформація про них розміщені на офіційному сайті НАБУ.
 
Голосувати за кандидатів можуть усі громадяни, які проживають на території України. Результати голосування будуть оприлюднені на сайті Бюро 6 червня 2019 року.
 
Рейтингове інтернет-голосування відбудеться 30 травня 2019 року з 9:00 до 21:00 на офіційному сайті Національного антикорупційного бюро України. В результаті конкурсу оберуть 15 членів РГК, які забезпечуватимуть цивільний контроль Національного бюро. 
 
Захист процесу голосування від зовнішнього втручання забезпечуватиме Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації України. Моніторинг процесу голосування забезпечуватиме ГО «Електронна демократія».
 
Деталі організації та проведення голосування визначені Указом Президента України №272/2015 «Питання Ради громадського контролю при Національному антикорупційному бюро України».

Матеріали для ЗМІ

Необхідна інформація та лінки для поширення на Ваших ресурсах Контактний email: 

press.nabu@gmail.com

Інша інформація: 

https://nabu.gov.ua/kontakty-dlya-zmi

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *