Святіший Отець привітав військових паломників з України

Сьогодні, 22 травня 2019 року, на площі Св. Петра у Ватикані відбулася загальна папська аудієнція, у якій взяли участь військовослужбовці, працівники Збройних сил та курсанти вищих військових навчальних закладів України. Святіший Отець привітав українську військову делегацію та побажав миру для України.

«Сердечно вітаю українських паломників, а особливо групу військових, які брали участь у щорічному Національному військовому паломництві до Люрду. Постійно молю Воскреслого Господа, щоб наповнив серця українців любов'ю та спокоєм і дарував свій мир усій країнi. Нехай Господь Бог благословить усіх вас», – сказав папа Франциск на завершення аудієнції.

Делегація для участі військових у 61-му Міжнародному паломництві до Люрду та Рима була сформована рішенням Заступника міністра оборони з питань європейської інтеграції Петренка А. у співпраці з Департаментом військового капеланства Патріаршої курії УГКЦ. Духовний супровід української військової делегації здійснює владика Михаїл Колтун, керівник Департаменту військового капеланства Патріаршої курії УГКЦ, та інші військові капелани.

Участь українських військових у загаьній папській аудієнції відбулась з благословення та підтримки Блаженнішого Святослава, Глави УГКЦ.

 

Секретаріат Глави УГКЦ в Римі

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *