Сергій Філь привітав патрульних поліцейських Луганщини Виконуючий …

Сергій Філь привітав патрульних поліцейських Луганщини

Виконуючий обов’язки голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Філь взяв участь у святкуванні з нагоди третьої річниці утворення Управління Патрульної поліції Луганської області. Урочисте шикування відбулося на площі Перемоги у м. Сєвєродонецьку.

На заході також були присутні начальник Головного управління Національної поліції в Луганській області Сергій Колесник, командувач оперативно-тактичного угруповання «Північ» Олег Мікац, заступник начальника ГУ Нацполіції полковник Юрій Слухаєнко, ректор Луганського державного університету ім. Е.О. Дідоренка Віталій Комарницький та інші.

Очільник області привітав особовий склад Управління Патрульної поліції, побажав завжди з честю виконувати свій обов’язок та бути гідними України й захисників, які її боронять.

«Реформа правоохоронної системи була найбільш очікуваною українським суспільством, і зараз можна твердо сказати, що є однією з найбільш успішних. Люстрація, переатестація дозволили привести в органи правопорядку нові обличчя – вас, які гідно виконують свої завдання. Переконаний, що реформа правоохоронної системи дійде свого логічного завершення, і той високий рівень довіри, який ви зараз маєте від українського суспільства буде збережений», – зауважив Сергій Філь.

Під час урочистостей було нагороджено співробітників патрульної поліції, які найкраще виконують свої обов’язки.

Три роки тому 147 патрульних присягнули на вірність народу України. З того часу їх кількість зросла до 334 поліцейських, які щодня допомагають людям та охороняють правопорядок.

За три роки патрульні надали допомогу 130 тисячам громадян, які звернулися на лінію 102, склали понад 52 тисячі адміністративних матеріалів, по гарячих слідах розкрили понад 800 злочинів. Крім того, було сформовано підрозділ тактико-оперативного реагування.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *