Олександр Куць відзвітував про рік роботи Сьогодні у Краматорську голова …

Олександр Куць відзвітував про рік роботи

Сьогодні у Краматорську голова Донецької облдержадміністрації Олександр Куць публічно відзвітував за рік роботи на посаді.

В ході публічного звіту очільник області повідомив про рівень безпеки в місцях, де будуть проводитися вибори до Верховної Ради. Як наголосив Олександр Куць, Центральну виборчу комісію повідомили про те, що так само, як і на вибори президента, є готовність провести вибори на всіх дільницях і на всіх округах.

«У разі загострення ситуації є командування ООС. У разі неможливості або необхідності припинення виборчого процесу військові готові надати допомогу з нейтралізації негативу і навіть евакуації людей. Ми готові до надзвичайних ситуацій, але сподіваюсь, що буде тихо та вибори пройдуть без жодного пострілу у наш бік», – зазначив очільник області.

Також Олександр Куць розповів про проблеми з будівництвом олімпійської спортивної бази, місцем для якої розглядався Святогірськ.

Відповідно до рішення Святогірської міської ради про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у постійне користування земельної ділянки управлінню фізичної культури та спорту облдержадміністрації серед 11 депутатів Святогірської міської ради, присутніх на сесії, 7 чоловік проголосували «за», 2 – «проти», 2 – «утримались». У зв’язку з цим, управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації розглядає пропозиції щодо будівництва спортивної бази в інших містах регіону: Краматорську, Слов’янську і Лимані, та інших.

Нагадаємо, Донецька обласна державна адміністрація виступає ініціатором проекту щодо зведення в регіоні надсучасного спортивного об’єкту.Також очільник області відповів на питання журналістів та активістів, які ставилися під час трансляції у facebook.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *