Сьогодні у Краматорську відбулася робоча зустріч першого заступника …

Сьогодні у Краматорську відбулася робоча зустріч першого заступника Міністра у справах ветеранів України Григорія Галагана, першого заступника голови облдержадміністрації Євгена Вілінського, заступника голови облдержадміністрації Вадима Філашкіна, представників структурних підрозділів Донецької ОДА з представниками громадських організацій, які опікуються проблемами учасників АТО/ООС. Громадські активісти мали змогу обговорити поточні проблеми та поставити питання представнику Міністерства у справах ветеранів України.

Як наголосив Григорій Галаган, є певні труднощі під час створення Міністерства, зокрема з формування відділів у кожній області. Але й певні здобутки.

«Нам вдалося отримати 35 мільйонів гривень, які були спрямовані на придбання житла учасникам АТО з числа внутрішньо переміщених осіб. Надалі ми плануємо займатися усіма програмами щодо забезпечення житлом. На цьому тижні готуємо проект по наданню статусу добровольцям. Також потрібно внести зміни в закон щодо податкових пільг для працедавців, які приймають на роботу учасників АТО/ООС», – наголосив перший заступник Міністра у справах ветеранів України Григорій Галаган.

Після зустрічі було підписано меморандум про співпрацю між Донецькою облдержадміністрацією та Міністерством у справах ветеранів України.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *