З самого початку партія «Слуга народу» декларувала ідею перезавантаження …

З самого початку партія «Слуга народу» декларувала ідею перезавантаження влади і появи нових облич у політиці.

Було заявлено прозорість відбору кандидатів, що вони повинні заповнити анкету, виказати своє бачення 3-х перших законопроектів, записати відеозвернення і завантажити його на ютуб …

Але список харківських мажоритарників від «Слуги народу» демонструє повне нехтування заявленим принципам.
Серед кандидатів «Слуги народу» від Харківської області – хабарники посадовці, колишні члени «Партії регіонів», адвокат бандитів і корупціонерів (зокрема, Добкіна), родич Скоробогача, заступник мера-сепаратиста та інші сумнівні особи, котрі м’яко кажучи не становлять опонентам конкуренції.

Вже відомо, що в Харківській області список кандидатів складав Вадим Слюсарєв – колишній прикордонник, який під час служби налагодив канал контрабанди з РФ. «Кришував» схему син скандального експрокурора Віктора Пшонки. У Верховній Раді Слюсарев був помічником Артема Пшонки – нардепа від «Партії регіонів». І дивним чином, тепер Слюсарев координує роботу штабу Зе-команди на Харківщині.

Наразі чітко видно, що Харківська область кинута на пограбування контрабандистам.
Які домовленості стоять за цим?
Що це за «слуга» з’явився у народу і хто йому довірив формувати списки партії – ці та інші питання варто задати Вадиму Слюсареву особисто. Пропонуємо небайдужим харків’янам завітати до його офісу наступного тижня.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *