Заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін з робочим …

Заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін з робочим візитом відвідав Олександрівську об’єднану територіальну громаду та ознайомився зі станом виконання інфраструктурних проектів.

У селі Михайлівка Вадим Філашкін оглянув новопобудовану амбулаторію загальної практики. Амбулаторію побудували за п’ять місяців, працювати в ній будуть два лікарі. Задля надання швидкої та якісної медичної допомоги мешканцям Михайлівки та найближчих сіл, амбулаторію було обладнано усією необхідною медичною технікою, найближчим часом буде придбано автомобіль. Проект було профінансовано з обласного бюджету в рамках реалізації державної програми «Доступна медицина».

У селищі Олександрівка заступник очільника області відвідав парк, побудований за рахунок обласного екологічного фонду. Олександрівський селищний голова Людмила Борисевич розповіла, що проект парку було затверджено громадою.

«Мешканці нашої громади самі визначили. Що у парку мають бути ігрові та спортивні зони для дітей і дорослих, місце для проведення масови заходів та ярмарків. Завдяки сприянню обласної влади ми нарешті маємо гідне місце для проведення свят та урочистостей», – заявила вона.

Також під час візиту директор департаменту екології та природних ресурсів Сергій Натрус розповів про хід будівництва сміттєсортувальної станції, яка здатна повністю вирішити проблему утилізації твердих побутових відходів Олександрівської громади.

«Потрібно контролювати будівництво важливих інфраструктурних об’єктів, адже все це будується на багато років, будується для людей. Ми готові підтримувати ініціативи місцевих адміністрацій, сприяти розвитку громад, але маємо бути впевнені, що люди будуть задоволені якістю послуг, які будуть надаватись після реалізації цих проектів», – наголосив Вадим Філашкін.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *