Місцеві бюджети Луганської області у повному обсязі розрахувалися за …

Місцеві бюджети Луганської області у повному обсязі розрахувалися за наданими пільгами і субсидіями населенню за спожиті енергоносії та комунальні послуги

Загальна сума держсубвенції складає 9 639,6 тис. гривень. Це дозволило забезпечити у повному обсязі оплату бюджетних зобов’язань з пільг та субсидій населенню, у тому числі для проведення розрахунків за спожитий природний газ – 6 750,6 тис. гривень, послуг з теплопостачання – 696,4 тис. гривень, водопостачання і водовідведення – 629,3 тис. гривень, електроенергію – 651,4 тис. гривень, квартирну плату та інші послуги – 911,9 тис. гривень.

Субвенцію з державного бюджету на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати (утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), управління багатоквартирним будинком, поводження з побутовими відходами (вивезення побутових відходів) та вивезення рідких нечистот, внесків за встановлення, обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку води та теплової енергії, абонентського обслуговування для споживачів комунальних послуг, що надаються у багатоквартирних будинках за індивідуальними договорами, місцеві бюджети Луганської області у червні поточного року отримали відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 04.03.2002 № 256.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *