25 червня у Трускавці стартував IV Форум місцевого розвитку. Форум зібрав …

25 червня у Трускавці стартував IV Форум місцевого розвитку. Форум зібрав понад 400 учасників – представників виконавчої та законодавчої влади, місцевого самоврядування, закордонних гостей та партнерів, дипломатичного корпусу, бізнесу тощо. У заході також взяв участь заступник голови Донецької облдержадміністрації Ігор Стокоз та представники структурних підрозділів.

Під час панельної дискусії заступник Донецької облдержадміністрації Ігор Стокоз розповів про основні проекти, які реалізуються на Донеччині, про заходи які впроваджуються для внутрішньо переміщених осіб. Також він наголосив на тому, що багато зусиль направлено на інформування населення та протидію інформаційним загрозам з боку ворога.

Нагадаємо, у Форумі запланована участь Голови Верховної Ради України Андрія Парубія, віце-прем’єрів, які займаються питаннями розвитку Карпат, міністрів екології, закордонних справ, регіонального розвитку, а також п’ятого Президента України Петра Порошенка та його дружини Марини Порошенко. Крім того, завітають іноземні партнери з Польщі, Угорщини, Словаччини, Румунії, Грузії, Німеччини.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *