Голова Донецької облдержадміністрації Олександр Куць напередодні Дня …

Голова Донецької облдержадміністрації Олександр Куць напередодні Дня молоді привітав переможців обласного конкурсу «Молода людина року», під час якого були визначені найкращі молоді спеціалісти у 19 номінаціях – від шахтарів та машинобудівників до підприємців та науковців.
«Завжди приємно відвідувати такі заходи, адже, не зважаючи на те, що у нас досі триває війна, Донецькій області є чим пишатися, і насамперед це наша молодь. Кожен з вас унікальний, і кожен робить надзвичайно важливу справу. Ви маєте пам’ятати, що саме вам будувати країну, на вас лежить велика відповідальність за тих людей, які живуть в Україні. У ваших руках майбутнє України. Ви молоді та успішні, тому прагніть перемог і здобувайте їх», – заявив Олександр Куць.
Очільник області нагородив переможців номінацій дипломами облдержадміністрації та цінними подарунками та привітав лауреатів конкурсу.
У рамках відзначення Дня молоді також відбулось спілкування представників Донецької ОДА з молодими активістами з міст та районів області. Темою спілкування стало створення конституції України та використання основного закону у сучасних реаліях. Радник голови ОДА Тамара Лук’янчук розповіла присутнім про основні етапи створення конституції та від імені очільника області привітала присутніх з Днем конституції. Тамара Лук’янчук закликала молодь вивчати основний закон країни та неухильно дотримуватись його положень.
Під час обговорення конституційних традицій між представницею ОДА та молоддю розгорнулась жвава бесіда. Тамара Лук’янчук змістовно відповіла на кожне питання та надала свої коментарі щодо залучення молоді до роботи у органах місцевого самоврядування та державних органах влади.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *