При Лаврівському монастирі пройшов табір для дітей Харківського Екзархату

Протягом 8-18 липня проходив християнський табір для дітей і підлітків Харківського екзархату УГКЦ у мальовничих українських Карпатах – у с. Лаврові, Старосамбірського району, що на Львівщині, а саме − у відомому василіянському монастирі св. Онуфрія в бойківському краю.
Тема табору: «Подорож відважних сердець». Загальна програма має біблійну основу, прививає християнські цінності та представлена в ясній і гнучкій структурі, будучи збалансованою рухливими тематичними іграми, сценками й біблійними конкурсами.
Конкретно у ПРОГРАМІ: св. Літургія, щоденні духовні повчання (катехизація), різні ігри з аніматорами, незабутні походи в гори, зокрема на легендарний Спаський камінь і річку Дністер, спільне дозвілля тощо.

Табір у Лаврові був для 42 дітей Харківського екзархату під назвою “Подорож відважних сердець”. Відбувся з благословення та підтримки нашого владики Василія. Аніматори були з Харкова, Івано-Франківська, Покотилівки та Дрогобича. Духівником та організатором табору був о. Микола Микосовський, голова Молодіжної комісії Екзархату . Чимало дітей вперше в життя посповідалися та запричащалися. На таборі було обрано теж короля та королеву. Артема Ушакова з Харкова та Любов Глухову з Лозової. Особливо цікавим був захід “Лаврів має талант”. Перше місце виборола Софія Зозуля з м. Південне. Щодня була св. Літургія, руханка, спільні молитви.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *