Звернення Павла Кириленка з нагоди 5-ої річниці звільнення селище Піски 5 …

Звернення Павла Кириленка з нагоди 5-ої річниці звільнення селище Піски

5 років тому завдяки успішним діям 93-тої окремої механізованої бригади оперативного командування «Південь» у взаємодії з батальйонами «Дніпро-1», «Дніпро-2», «Донбас» та «Шахтарськ» селище Піски було повернуте під контроль української влади.

Селище Піски має стратегічне значення та є справжнім форпостом для українських військових, адже отримання контролю над селищем дозволило розблокувати під’їзд до Донецького аеропорту і підтримувати артилерією його захисників. Селище і до сьогодні залишається однією з найгарячіших точок в районі проведення ООС – російські найманці не припиняють обстріли населеного пункту.

Деблокування Донецького аеропорту, якого вдалось досягти внаслідок звільнення селища, стало справжнім символом у протистоянні російській агресії. ДАП – символ мужності та стійкості українського війська.

В цей день, в першу чергу, ми вклоняємось, шануючи подвиг українських військових – вічна слава та пам’ять тим, хто віддав своє життя за наше майбутнє, за вільну українську землю! Сили, наснаги та витримки тим, хто і сьогодні боронить наші кордони!

Впевнений, що спільними зусиллями ми зможемо повернути мирне життя у населені пункти, які і сьогодні руйнують російські найманці. Вірю, що невдовзі всі території Донецької, Луганської областей та Крим будуть звільнені від російської окупації, й всією країною ми святкуватимемо перемогу у російсько-українській війні.

Слава українським воїнам! Слава Україні!

Голова облдержадміністрації,

керівник обласної військово-цивільної адміністрації

П.О. Кириленко

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *