Українська артилерія попередила наступ терористів у напрямку Октябрь-Павлопіль П…

Українська артилерія попередила наступ терористів у напрямку Октябрь-Павлопіль
Після успішного зачищення від бойовиків населених пунктів Широкіне, Павлопіль, Лебединське та Піщевик, українські військовослужбовці закріпилися у визначених районах.

В результаті цього відбулося перебазування проросійських незаконних збройних формувань з Дебальцевського напрямку до населених пунктів Тельманове, Красноармійськ та Октябрь, що поблизу Маріуполя. Також останнім часом збільшилися випадки використання противником безпілотних літальних апаратів для розвідки місцевості.

Цієї ночі броньована техніка та особовий склад терористів намагалися висунутися в напрямку Октябрь-Павлопіль аби відтіснити українських військових. Однак завдяки швидкому реагуванню розвідки та професійним діям українських артилеристів було завдано вогневого нальоту на випередження ще до самого висування техніки. Терористи зазнали значних втрат і припинили висування.

Не здійснивши своїх планів, бойовики розпочали масовані обстріли позицій українських військовослужбовців у районі населеного пункту Чермалик.

— Військовослужбовці Збройних Сил України знаходяться у постійній бойовій готовності. Ми готові вчасно відповісти на будь-які активні дії зі сторони противника та дати йому відсіч, — розповів представник штабу АТО сектору.

За інформацією, отриманою від місцевих мешканців, в результаті вогневого удару українських артилеристів отримали важкі поранення та були госпіталізовані керівники бандформування «Рязань» з позивними «Шаман», «Демон» та «Псих». Окрім цього, в районі населеного пункту Ленінське було знищено самохідну артилерійську установку терористів. Наразі встановлюються втрати серед живої сили проросійських незаконних збройних формувань.

Прес-офіцер сектору

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *