Військові надають допомогу вимушеним переселенцям з Авдіївки, Красногорівки, Мар…

Військові надають допомогу вимушеним переселенцям з Авдіївки, Красногорівки, Мар’їнки та інших населених пунктів, що обстрілюються терористами
Сотні людей залишили міста і селища, які нещадно обстрілює артилерія терористів. Більшість з них не мали можливості взяти з собою все необхідне. У багатьох все нажите було знищено вогнем.
Офіцери групи цивільно-військового співробітництва організували надання допомоги родинам переселенців, які зараз розмістились у селі Дачному поблизу міста Курахово.
– У нас в сільраді зареєстровано понад чотириста біженців, – повідомив Дачненський сільський голова Сергій Столєтов, – більшість з них мешкає у родичів і знайомих. Та є й такі, яким нема куди йти. Для двадцяти п’ятьох ми виділили окреме приміщення в дитячому садку. Ще приблизно ж стільки людей поселили в школі та конторі сільськогосподарського підприємства. Ми ставимося до них, як до сусідів, які потрапили у біду. В основному це люди похилого віку та родини з дітьми.
Військові приїхали до цих людей разом з волонтерами фонду “Крила щедрості і турботи”. Привезли теплий одяг, продукти харчування, медикаменти та засоби гігієни.
Також офіцери цивільно-військового співробітництва надали допомогу людям похилого віку, яких евакуювали з Авдіївки у село Білецьке.
– Ми надали цим людям продукти та засоби гігієни, – розповідає керівник групи цивільно-військового співробітництва підполковник Михайло Котелевський, – це суттєва допомога на перші часи. Зараз ми вже опитали цих людей, склали списки вкрай необхідних речей для них і розіслали їх усім волонтерським організаціям, які з нами співпрацюють. Ближчим часом зможемо доставити цим людям те, чого вони потребують найбільше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *