Військові допомагають дітям У містах і селах вздовж лінії зіткнення з терористам…

Військові допомагають дітям
У містах і селах вздовж лінії зіткнення з терористами триває робота щодо відновлення зруйнованої терористами інфраструктури. Чималих проблем від неоголошеної війни зазнали соціальні заклади. Тож зараз одне з головних завдань офіцерів групи координації цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України – надання гуманітарної допомоги освітнім, медичним та соціальним закладам, залучення благодійних громадських організацій до реабілітації постраждалих внаслідок дій терористів.
Впродовж двох днів військові відвідали центри соціально-психологічної реабілітації дітей у містах Добропілля та Красний Лиман.
– Діти, які живуть у цих центрах, мають складну долю. Багато хто з них залишився без батьківської любові і турботи. Підтримати таких маленьких українців, допомогти їм – справа честі для наших офіцерів, – зазначив керівник групи координації цивільно-військового співробітництва
Військові передали дітлахам теплі речі та продукти харчування.
– Такі зустрічі потрібні всім, – кажуть офіцери, – діти відчувають щиру увагу і турботу, з якою ми до них приходимо, – а для військових таке спілкування – величезний заряд наснаги. Ми бачимо очі й щирі усмішки маленьких громадян, яких ми захищаємо.
Під час перебування в центрах соціально-психологічної реабілітації дітей військові також склали докладний список потреб закладів. З ним будуть ознайомлювати волонтерів, які співпрацюють з групами цивільно-військового співробітництва. Тож ближчим часом офіцери знову привезуть допомогу дітлахам.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *