«Берегиня» Зустріти на передових позиціях волонтерів це не лише приємна несподів…

«Берегиня»
Зустріти на передових позиціях волонтерів це не лише приємна несподіванка, але й дуже хороша прикмета. Напевно тому бійці сил АТО дали голові благодійного фонду «З вірою в себе» Альоні Вербицькій позивний «Берегиня». Адже кожного разу з її приїздом трапляється щось хороше, наприклад в підрозділах значно зменшується кількість 300-х, і зовсім зникають 200… А ще, вона разом з своїми товаришами, привозить чимало потрібних на передовій речей.
– Цього разу, крім стандартного набору теплого одягу, термобілизни тощо ми привезли бійцям на передову чимало смаколиків, – розповіла Альона. – Тобто не стандартні консерви, а власне домашні продукти, які приготували наші жінки. Наприклад пиріжки, домашній хліб, домашні солодощі. А оскільки незабаром вже «масляна» то дівчата напекли для наших мужніх захисників чимало млинців.
Також до цієї справи долучились підприємці з села Мошне, що на Черкащині. Там є два підприємства, одне виготовляє сири, інше м’ясні вироби. Спеціально для сил АТО підприємці виготовили сулугуні, ковбаси, сосиски. Для більш тривалого зберігання все було упаковано у вакуумну упаковку.
Цього разу волонтери привезли 139 кілограмів пиріжків, близько 200 кілограмів млинців, та приблизно 300 кілограмів м’ясних виробів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *