Передовий блокпост Щоб взнати, що відбувається там, де проходить зараз лінія об…

Передовий блокпост

Щоб взнати, що відбувається там, де проходить зараз лінія оборони, які хлопці і з яким настроєм там стоять, військові журналісти передової інформаційної групи виїхали на один з самих дальніх Українських блокпостів.
Перше, що кидається в очі на передовому блокпосту з 20-го механізованого батальйону, це великий Державний Прапор України, який гордо майорить посеред дороги. Адже там далі вже лише окупована Україна. У наших хлопців облаштовані місця відпочинку та обігріву. Є чималі запаси дров, води, продуктів і, обов’язково, боєприпасів.
Бійці різного віку, однак усі мають рішучу позицію – “жодного кроку назад”. До речі, ці хлопці звільняли від окупантів Красногорівку та Мар’їнку, а їх побратими захопили в полон, вже широко відомий, російський танк Т-72.
– Деякі сайти пишуть, що нас насильно тут тримають, що ми хочемо втекти, – розповів боєць Костянтин. – Це відверта і нагла брехня. Ми в АТО вже кілька місяців. Звичайно хочеться додому, відпочити. Але щоб ми покинули наші позиції – ніколи!
Підтримує товариша і його військовий побратим Олег.
– Власне на цьому блокпості ми стоїмо з грудня, – розповів він. – Всяке бувало. Однак своєї землі ми не здамо, і нікуди не підемо.
Ось такий він, передовий блокпост, з безстрашними людьми, справжніми Героями України!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *