Військові техніки ВДВ здійснюють поточний ремонт на Сході країни Особовий склад…

Військові техніки ВДВ здійснюють поточний ремонт на Сході країни
Особовий склад ремонтних підрозділів однієї із окремих аеромобільних бригад високомобільних десантних військ Збройних Сил України продовжує здійснювати поточний ремонт озброєння та військової техніки на Східних рубежах нашої країни.
За понад 10 місяців силами військових техніків бригади було відновлено більше як 200 одиниць автомобілів та бронетехніки, яка була у несправному стані у зв’язку із різноманітними поломками або ж пошкоджена під час боїв в ході АТО. Військовослужбовці прикладають максимум зусиль щоб у найкоротші терміни здійснити якісний ремонт від незначної поломки ходової частини до заміни двигу.
– За час участі в АТО особовий склад здобув досить високий фаховий рівень, вдосконалив свої практичні знання, швидко опанувавши більш широкі ази ремонтних робіт. Багато робіт, які ми на даний період проводимо, в мирний час в пунктах постійної дислокації не проводилося,- зазначив командир ремонтної роти аеромобільної бригади.
За словами офіцера, запчастини закуповується як державою, так досить багато надходить від волонтерів.
Фахівці ремроти постійно перевіряють технічний стан та справність усіх вузлів, агрегатів та систем, проводять діагностування озброєння.
Варто зазначити, що досить багато техніки особовий склад ремонтних підрозділів евакував під час ворожих обстрілів. Завдяки їхнім сміливим та впевненим діям вдалося врятувати не один десяток автомобільної та броньованої техніки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *