Луганський напрямок: Обстрілів з боку терористів поменшало Упродовж минулої доб…

Луганський напрямок: Обстрілів з боку терористів поменшало

Упродовж минулої доби ситуація на луганському напрямку залишається складною та напруженою, хоча й кількість вогневих ударів поменшала. Незаконні збройні формування один раз порушили Мінські домовленості і обстріляли із автоматичного гранатомета підрозділи Збройних Сил України, які несуть службу в районі Бахмутської траси. Мирні населені пункт цієї доби не постраждали.
Проте військовослужбовці силових структур, які несуть службу у смузі розмежування перебувають у постійній готовності дати відсіч будь-яким посяганням з боку терористів. Вони розуміють, що режим припинення вогню дуже хиткий і російські найманці щохвилини можуть його порушити. Провокативні дії, до яких бандити регулярно вдаються, чітко демонструють, що довіряти їм не можна.
Слід відзначити, що останніми днями противник активно використовує безпілотні літальні апарати для ведення повітряного спостереження за територією підконтрольною українській владі. Винятком не став і минулий день. Зафіксовано 10 прольотів ворожих БПЛА, які здійснювали обліт території як уздовж державного кордону України, так і у глибину території, яка підконтрольна силам АТО.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *