Прийняв рішення про початок службового розслідування щодо діяльності вищих посад…

Прийняв рішення про початок службового розслідування щодо діяльності вищих посадових осіб Державної фіскальної служби. Це стосується керівника ДФС, заступника керівника – начальника податкової міліції і заступника керівника – начальника митниці. Вони будуть відсторонені від виконання обов’язків на час проведення службового розслідування.
Миритися зі зловживаннями в ДФС, на митниці і в податковій міліції, я не буду. Державна фіскальна служба півроку працювала так, як очікували українці після Майдану. Других півроку – як завжди. Організовані злочинні угрупування у складі представників Служби безпеки, митників, прокурорів, міліціонерів займаються як відмиванням грошей, так і «кришуванням» митниці і створенням схем по розграбуванню країни, яка знаходиться в стані війни. Кому війна, а кому мати рідна.
Звертаюся до всіх підприємців і до всього українського бізнесу: допоможіть мені, і я допоможу вам. Мені потрібні конкретні факти для службового розслідування, щоб встановити конкретні факти зловживань в Державній фіскальній службі, на митниці і в податковій міліції.
http://youtu.be/H9JmQFc44LQ


Розпочато службове розслідування щодо діяльності вищих посадових осіб ДФС

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк прийняв рішення про початок службового розслідування щодо діяльності вищих посадових осіб Державної фіскальної служби….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *