Чим швидше у ВР будуть ухвалені підготовлені Урядом закони, тим швидше ми зможем…

Чим швидше у ВР будуть ухвалені підготовлені Урядом закони, тим швидше ми зможемо стабілізувати економічну ситуацію.
Кабінет Міністрів та фракції коаліції вибудували нову систему відносин. Весь склад Уряду годинами зустрічався не лише з керівниками фракцій, а з усім складом фракцій і обговорювали постатейно кожен законопроект і навіть фінансові плани держкомпаній. Мета – це отримати максимальну підтримку всіх парламентських фракцій, які входять до коаліції.
Були дуже конструктивні пропозиції багатьох фракцій. Депутати задавали фахові питання і отримували на них відповіді. Пропозиції, які вносяться фракціями – саме конструктивні пропозиції, а не політиканство – отримують сприйняття від Уряду, ми їх підтримуємо і вносимо відповідні законопроекти.
Єдність коаліції і ефективність роботи – це те, до чого я закликаю український Парламент. Ще раз хочу підкреслити: чим швидше приймемо відповідні закони, тим швидше зможемо стабілізувати економічну ситуацію.


Арсеній Яценюк: Єдність коаліції і ефективність роботи – те, до чого я закликаю Парламент

У четвер, 26 лютого, Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк та члени Кабінету Міністрів провели зустріч із Радою коаліції парламентських фракцій щодо ухвален…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *