Уряд повністю змінив систему отримання субсидій громадянами. Ідеологія тепер пол…

Уряд повністю змінив систему отримання субсидій громадянами. Ідеологія тепер полягає в наступному: вам нікуди не треба йти, не потрібно стояти в чергах і заповнювати багатосторінкові документи.
Усім сім’ям поштою прийде один єдиний листок. І для отримання субсидії потрібно лише заповнити просту форму, відправити лист назад, в соціальну службу.
Водночас, у нас повинна бути довіра один до одного. І людина, заповнюючи форму, несе відповідальність за надану інформацію. Ми дуже просимо всіх, щоб це був чесний і відвертий підхід. Той, хто повинен отримати субсидії, їх швидко отримає. Той, хто не має права на субсидію – на забирайте це право в інших.
Загалом в бюджеті на субсидії передбачено 24 мільярди. Якщо буде потрібно більше – знайдемо більше. Тому що це одна з ключових функцій держави – захищати малозабезпечених і створювати можливості, щоб люди покращували свій добробут. А це можна буде зробити, коли ми й надалі будемо рухатися по шляху змін, проведення реформ в країні і отримання відповідної інвестиційної допомоги.


Арсеній Яценюк: «Нова філософія надання субсидій – спрощена система, безконтактність, довіра»

Арсеній Яценюк підкреслив, що Уряд пропонує у змінах до Державного бюджету додатково виділити 12,5 мільярда гривень на фінансування субсидій для малозабезпеч…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *