Особовий склад 79 окремої аеромобільної бригади ВДВ здобув нагороду “Людина року…

Особовий склад 79 окремої аеромобільної бригади ВДВ здобув нагороду “Людина року – 2014”

Вперше за історію існування щорічної міської програми Миколаєва “Городянин року” – “Людина року” її головним переможцем було визнано особовий склад 79 Миколаївської окремої аеромобільної бригади Високомобільних десантних військ Збройних Сил України. Ситуація, коли переможцем стала не конкретна особистість, а колектив, за всі 19 років існування в Миколаєві даної програми відбувається вперше.
А переможцями програми “Захисник Батьківщини” стали одночасно десантники 79 Миколаївської окремої аеромобільної бригади ВДВ ЗС України, військовослужбовці 36 окремої бригади берегової оборони, морські піхотинці 1 та 501 окремих батальйонів морської піхоти, воїни 19 окремого мотопіхотного батальйону, ремонтники 145 ремонтно-відновлювального полку, військові Полку Національної гвардії України та міліціонери батальйону спеціального призначення “Миколаїв”. Представники усіх цих військових формувань, що розташовані у Миколаєві, виконують завдання за призначенням у зоні АТО.
Крім того, десантник 79 Миколаївської окремої аеромобільної бригади ВДВ ЗС України Олександр Терещенко, який внаслідок бою у Донецькому аеропорту залишився без обох рук, став переможцем програми у номінації “Засоби масової інформації”, оскільки до служби працював оператором ТРК “Ніс-ТВ”. А десантник цього ж з’єднання Олександр Смірнов, який у мирний час працював археологом та істориком, переміг у номінації “Наука та вища школа”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *