МВС анулювало дозволи на зброю, видані судді, який погрожував працівникам ДАІ зб…

МВС анулювало дозволи на зброю, видані судді, який погрожував працівникам ДАІ зброєю (+ВІДЕО)

28 лютого працівник суду вів себе зухвало з інспекторами ДАІ, які зупинили автомобіль судді за підозрою в тому, що водій перебуває у нетверезому стані. Прокуратура розслідує кримінальне провадження стосовно працівника суду, відкрите за трьома статтями Кримінального кодексу.

28 лютого працівники ДАІ м. Києва зупинили автомобіль за підозрою, що водій транспортного засобу перебуває у нетверезому стані. Виявилося, що автомобілем керував суддя одного з райсудів Київщини. На зауваження правоохоронців суддя зреагував неадекватно, почав погрожувати їм пістолетом. Чоловіка затримали і доставили до відділу міліції, де склали необхідні документи.

За даним фактом прокуратурою м. Києва відкрито і розслідується кримінальне провадження за ч. 1 ст. 129 (Погроза вбивством), ч.1 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

За дорученням прокуратури Міністерство внутрішніх справ анулювало раніше видані дозволи на зберігання та носіння двох нарізних мисливських карабінів, однієї гладкоствольної мисливської рушниці та пристрою для відстрілу патронів з гумовою кулею. Після скасування дозволів зброя була вилучена.

#МВС #суддя #ДАІ

http://youtu.be/xUzQxXv74G4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *