Уряд виділив 1,8 мільярда гривень для компенсації заробітної платні нашим мобілі…

Уряд виділив 1,8 мільярда гривень для компенсації заробітної платні нашим мобілізованим воїнам. Підприємства отримають з держбюджету гроші на виплату середньої місячної заробітної плати кожному мобілізованому в країні. Мінфін профінансує відповідні видатки, а Міністерство соціальної політики розішле відповідні інструкції в регіони.
По кожній соціальній проблемі ми шукаємо рішення і знаходимо їх. Чи можна сказати, що вистачає ресурсу – звичайно, не вистачає. Але якщо економіка поступово стабілізується, якщо війна не зриватиме наші економічні і політичні реформи, то ще в поточному році ми проведемо індексацію грошових доходів населення, збільшимо пенсії, збільшимо зарплати. І зараз ми робимо все для того, щоб Україна заробила гроші на ці індексації.
Ми зі шляху реформ не звернемо. Ми усвідомлюємо, що на першому етапі вони складні, вони непрості, і сприйняття людей також непросте. Але ми знаємо, що це фундамент для подальшого економічного зростання в країні, для стабілізації, для створення робочих місць, для підняття зарплат і для відновлення української економіки. Якщо ми зробимо заплановані кроки, то 2016 рік стане роком відновлення країни. І ми цей шлях спільно з Президентом, Парламентом і всім Урядом, а головне – з народом України, пройдемо.


Уряд виділяє 1,8 мільярда гривень для компенсації зарплатні мобілізованим військовослужбовцям

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив всім членам Кабінету Міністрів України щомісячно звітувати «про те, які заходи виконані Урядом, що нам вдалося…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *