Луганщина за добу – поблизу Трьохізбенки й Кримського стріляли, в Станиці Луганс…

Луганщина за добу – поблизу Трьохізбенки й Кримського стріляли, в Станиці Луганській на розтяжці підірвався мирний мешканець

Вчорашній день (5.03) та минула ніч пройшли на Луганщині відносно тихо. Періодичні перестрілки з автоматичної зброї виникали тільки поблизу двох сіл – Кримського та Трьохізбенки Новоайдарського району. Інформації про поранених мирних мешканців та військових немає. В решті населених пунктів на контрольованій Україною території Луганщини дотримувався режим бойової тиші. Щоправда, відлуння минулих бойових дій даються взнаки й тепер. У Станично-Луганському районі важкі осколкові поранення отримав 36-річний місцевий мешканець. Чоловік вийшов у лісосмугу біля с.Старий Айдар і підірвався на розтяжці. Зараз він перебуває в лікарні м.Щастя.
-У селах на лінії розмежування вогню триває відновлення перебитих систем життєзабезпечення, – повідомляє керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль. – Вчора вперше після довгої перерви з’явилася центральна вода в передмісті Золотого – селищі Стаханівець. Крім того, відновлено мобільний зв’язок у Кримському. Центральної води тут поки немає (водогін пошкоджений на місцевості, що прилягає до Сокільників, які окуповані бойовиками), тому люди добувають воду зі свердловин і діляться з іншими. На контрольованій урядом Луганщині все ще без світла залишаються два села – Новотошківка та Троїцьке в Попаснянському районі. Ремонтні бригади продовжують працювати над відновленням пошкоджених ліній електропередач.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *