Сьогодні, 6 березня, на виконання Мінських домовленостей розпочався черговий ета…

Сьогодні, 6 березня, на виконання Мінських домовленостей розпочався черговий етап відведення артилерійських систем.
Зокрема, з бойових позицій по усій лінії зіткнення передислоковані реактивні системи залпового вогню «Ураган».
В той же час, з 5 ранку та майже до 19 години вечора противник 27 разів порушував режим припинення вогню.
Так, на Донецькому напрямку зі стрілецької зброї терористи обстріляли: тричі Опитне, двічі Піски та позиції сил АТО поблизу шахти Дутовка.
Водночас, по Опитному, Піскам, Авдіїївці і Водяному бандформування вели вогонь і з мінометів та гранатометів. А близько 11 дня бойовики обстріляли Опитне з БМП.
Не було тихо сьогодні і на інших напрямках. Поблизу Маріуполя злочинці застосували стрілецьку зброю і гранатомети по Широкине. А селища Орловське і Бердянське обстріляли з мінометів.
На Луганському напрямку з мінометів і протитанкових керованих ракет завдали удару по Золотому.
Поблизу Дебальцевого терористи з гранатомета били по Ленінському, а з мінометів і протитанкових керованих ракет по Луганському.
Сьогоднішній день характеризується і двома бойовими зіткненнями. О 5 ранку піхота противника безуспішно атакували позиції сил АТО поблизу шахти Дутовка. А близько 15 дня бандформування штурмували опорний пункт на околиці Майорська.
Крім того, протягом дня противник 4 рази використав безпілотні літальні апарати. Зокрема, над Раївкою поблизу Луганська та тричі у небі над населеним пунктом Гнутове, що на Маріупольському напрямку, зафіксовано безпілотники.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *