ПРИВІТАННЯ Міністра оборони України генерал-полковника Степана Полторака з наго…

ПРИВІТАННЯ

Міністра оборони України генерал-полковника Степана Полторака з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня

Дорогі жінки!

Кожного року з пробудженням весни і появою перших теплих сонячних променів ми з радістю вітаємо вас, прекрасну половину людства, з міжнародним жіночим днем — 8 Березня.

Ми прагнемо, щоб ви відчули нашу щирість, безмірну вдячність за вашу любов і турботу, розуміння та підтримку. Ви робите нас сильнішими, надихаєте на нові досягнення у ратній праці.

Шановні дружини військових, ми вдячні вам за терпіння і розуміння наших проблем, за те, що ви є надійною підтримкою для своїх чоловіків. Вірю, що ви завжди будете мудрими і ніжними, здатними вселити впевненість у чоловічі серця.

Шановні жінки-військовослужбовці! Чимало з вас, відкинувши поняття «слабкої статі», стали на захист рідної землі поряд з чоловіками і сьогодні залучені до виконання багатьох спеціальних службових та бойових завдань. Дякую вам за те, що усі поставлені завдання ви виконуєте з честю та максимальною відповідальністю!

Окрема подяка — донечкам, дружинам і матерям тих військовослужбовців, які зараз виконують завдання в ході антитерористичної операції. Дякую вам, що підтримуєте своїх татусів, чоловіків і синів! Ваша похвала, ваше захоплення їхньою стійкістю допомагають їм в цей складний час відчувати себе справжніми героями і патріотами, якими вони і є насправді.

Шановні жінки! Нехай завжди посміхається вам доля і збуваються мрії! Хай любов’ю, повагою та розумінням відповідають на вашу турботу і ласку рідні і близькі, всі, хто вас оточує. Хай негаразди обходять вашу оселю.

Бажаю усім вам миру і злагоди, міцного здоров’я, щастя, добробуту, краси та чарівності!

Міністр оборони України

генерал-полковник С.Т. ПОЛТОРАК

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *