Кроки, які робить сьогодні Україна, слід було робити 20 років тому. Багато в чом…

Кроки, які робить сьогодні Україна, слід було робити 20 років тому. Багато в чому ці кроки схожі з польськими реформами, які тоді проводилися, і тепер польська економіка стала однією з найсильніших в ЄС. Тому нас часто порівнюють з Польщею на початку 1990-х років. Є лише одна відмінність: тоді Польща не воювала з Росією.
Українські реформи не подобаються Володимиру Путіну, який вже виступив з відповідною заявою. Проти реформ Опозиційний блок, члени якого привели країну до стану банкрутства, а також група політиканів, які хочуть заробити дешеві політичні рейтинги на країні, що перебуває в стані війни. З іншого боку, наші реформи підтримує Велика сімка, за реформи виступають наші американські, європейські партнери, які підтримують дії уряду і допомагають країні вийти з дуже важкої ситуації.
Уряд проводить складні реформи, які отримують об’єктивно не найкраще сприйняття серед українців на сьогоднішньому етапі. Я чудово усвідомлюю, як складно зараз всій країні, всім громадянам. Усвідомлюю, що війна і неймовірні втрати економіки б’ють по кишені кожного українця.
Але я прошу всіх зрозуміти: без сьогоднішніх реформ у нас не буде завтра. Давайте думати про наших дітей, про майбутні покоління. Уряд бореться не за свої рейтинги. Ми пішли на ці кроки заради майбутнього, і я хочу попросити у громадян витримки, розуміння і єдності.


Арсеній Яценюк: «Хочу попросити витримки, розуміння і єдності»

Уряд взяв на себе всю повноту політичної відповідальності за стан справ в країні та пішов на ті кроки, які не робилися 20 років: «Ми пішли на ці кроки заради…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *