У Станично-Луганському районі на фугасі підірвався військовий Вчора (13.03) в…

У Станично-Луганському районі на фугасі підірвався військовий

Вчора (13.03) в Біловодську районну лікарню з пораненнями було доставлено 45-річного військовослужбовця, мешканця Черкаської області. Як з’ясувалося, поранення він отримав у Станично-Луганському районі ще в четвер, наїхавши автомобілем на закладений на автодорозі фугас. Пораненому надана медична допомога, загрози життю немає.
-Загалом протягом учорашнього дня й минулої ночі на Луганщині знову не дотримувався режим бойової тиші, – повідомляє керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації. – Неодноразово спалахували перестрілки між українськими силовиками та бойовиками на околицях Кримського (поблизу протитуберкульозного диспансеру). Інформація про поранених чи загиблих не надходила. В Станиці Луганській зранку періодично чути віддалені вибухи. У самому селищі тихо.
Триває відновлення пошкоджених комунікацій вздовж лінії розмежування вогню. На сьогодні єдиним населеним пунктом області без електроенергії залишається Троїцьке Попаснянського району, а без газу – Трьохізбенка Новоайдарського району. На решті підконтрольній Україні території системи життєзабезпечення працюють за винятком окремих вулиць чи мікрорайонів, де продовжуються ремонтні роботи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *