З 16 березня громадяни Росії можуть заїхати на територію Луганської області викл…

З 16 березня громадяни Росії можуть заїхати на територію Луганської області виключно за закордонними паспортами і тільки через пункти Танюшівка, Просяне, Мілове

З сьогоднішнього дня (16.03) громадяни РФ можуть перетинати державний кордон України в Луганській області в міжнародних пунктах пропуску Танюшівка, Просяне та міждержавному Мілове виключно за закордонними паспортами (раніше в рамках малого прикордонного руху можна було проїхати за внутрішніми російськими паспортами і свідоцтвом про народження для дітей до 14 років).
Це передбачено постановою Кабінету міністрів України від 4 березня 2015 року про «Деякі питання перетинання Державного кордону України». Постановою визначено, що з 16 березня громадяни РФ – жителі прикордонних регіонів – в’їжджають в Україну виключно через міжнародні та міждержавні пункти пропуску на підставі документів, дійсних для виїзду за кордон. Пункти пропуску, що діяли в рамках малого прикордонного руху (Мілове, Юганівка, Герасимівка, Петрівка, Сиротино) відтепер для росіян закриті. Громадян України, мешканців прикордонних територій, через них пропускатимуть і далі без змін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *