За окремим дорученням Міністра оборони України генерал-полковника Степана Полтор…

За окремим дорученням Міністра оборони України генерал-полковника Степана Полторака, у Військовому інституті КНУ ім.Т.Шевченка розпочався п’ятиденний тренінг для мобілізованих журналістів.

Нагадаємо, що Міністерство оборони України оголосило конкурс серед мобілізованих представників ЗМІ для призначення на посади прес-офіцерів підрозділів. За надісланими резюме було відібрано 40 кандидатів із числа мобілізованих журналістів (це фотокори, оператори, кореспонденти та ведучі українських телеканалів, регіональних ЗМІ). Після проходження тренінгів з організації роботи інформаційно-медійних структур Міністерства оборони України в районах проведення АТО вони будуть призначені на посади та відправлені у складі своїх підрозділів у райони виконання бойових завдань.

Тренінги для журналістів проводитимуть: речник АТО Андрій Лисенко, начальник прес-служби Генерального штабу Збройних Сил України підполковник Владислав Селезньов, журналіст та громадський діяч Ірина Федорів, науково-педагогічний склад Військового інституту та інші.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *