Сьогодні, 18 березня, у Міністерстві оборони України відбулася передача першої ч…

Сьогодні, 18 березня, у Міністерстві оборони України відбулася передача першої частини вантажу гуманітарної допомоги від Уряду Канади для Збройних Сил України. Цього разу для українських військових привезли 60 приладів нічного бачення.
– Хочу висловити вдячність уряду Канади за серйозну підтримку Збройних Сил України. Допомогу від цієї країни ми отримуємо не вперше. Ці прилади нічного бачення нам зараз дуже потрібні, щоб оснастити ними підрозділи, які виконують бойові завдання в зоні проведення антитерористичної операції. Адже попри перемир’я, є постійна загроза дій диверсійно-розвідувальних груп противника, особливо вночі. Прилади нічного бачення від Уряду Канади вже сьогодні-завтра будуть відправлені на передову, – зазначив Міністр оборони України генерал-полковник Степан Полторак.
За словами Міністра оборони України, вся допомога, яка до нас надходить, одразу ставиться на облік у військових частинах, і тільки після цього видається у підрозділи. Цей процес знаходиться під постійним контролем волонтерів та представників Канади для того, щоб отримана продукція використовувалася тільки за призначенням.
Згідно з програмою гуманітарної допомоги від Уряду Канади для Збройних Сил України, українська армія отримає загалом 248 тепловізорів. Їхня загальна вартість становить 1 мільйон канадських доларів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *