Успішна країна: чи забезпечують нинішні реформи конкурентоздатність України

Директор департаменту монетарної політики та економічного аналізу Національного банку України Сергій Ніколайчук взяв участь в експертному круглому столі «Успішна країна: чи забезпечують нинішні реформи конкурентоздатність України» в рамках спільного проекту Київського міжнародного економічного форуму та газети «БІЗНЕС».

«Розбудова інституціональної спроможності в Україні дозволить країні зробити значний крок вперед», – заявив у ході круглого столу Сергій Ніколайчук. Наразі в цьому контексті в Національному банку дійсно впроваджуються реформи відповідно до завдання підвищення інституціональної спроможності регулятора, які насамперед стосуються його організаційної перебудови, посилення ключових та відмови від невластивих функцій. Про їх результати та досягнення Директор департаменту монетарної політики та економічного аналізу розповів присутнім під час свого виступу.

Київський міжнародний економічний форум (КМЕФ) — постійно діючий майданчик для формування стратегії економічного розвитку України. Орієнтований на організацію діалогу експертів, бізнесу та влади, запозичення кращого світового досвіду,створення «дорожньої карти» розвитку та сприяння конвертації ідей у реальні дії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *