Сьогодні, 20 березня, незаконні збройні формування продовжували обстріли позицій…

Сьогодні, 20 березня, незаконні збройні формування продовжували обстріли позицій сил АТО. Намагаючись втягнути наші підрозділи у збройне протистояння, всупереч мирним домовленостям, ворог вчергове застосовував озброєння, яке мало бути відведене від лінії розмежування.
Найбільша кількість провокацій спостерігалась на Донецькому напрямку. Тут фактично весь день тривав обстріл міста Авдіївка. В 10.35, в 16.30 і в 17.05 по цьому населеному пункту злочинці вели вогонь із 122 міліметрової артилерії. В 12.30 по місту били з танку, а в 14.40 із 120 – міліметрових мінометів. Також, російсько-терористичні угруповання вели вогонь з артилерії, мінометів та протитанкових засобів по Опитному, Пісках, Новотроїцькому. Крім того, неподалік селища Опитне українські військові вступили у бій з диверсійно-розвідувальною групою противника, яка намагалась проникнути в глиб нашої території. Бій тривав з 7.20 до 14.20 дня.
Тричі зі стрілецької зброї злочинці обстрілювали селище Луганське, що на Артемівському напрямку. На Луганщині під обстріли потрапили Станиця Луганська, Сокільники, Кримське.
На Маріупольському напрямку зі 120 – міліметрових мінометів противник завдав ударів в районі селищ Орловське та Чармалик.
Загалом, з 5 ранку до 19 години ворог 16 разів застосовував міномети і гранатомети, 10 разів стрілецьку зброю і 1 раз вів вогонь з танку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *