У Службі безпеки України відкрили пряму лінію зв’язку

у колл-центрі Служби безпеки України відкрито гарячу телефонну лінію «На прямому зв’язку», на якій громадяни поставили питання безпосередньо голові СБУ.
«У липні минулого року ми відкривали колл-центр разом з волонтерами. Зараз ми знову запрошуємо громадських активістів до співпраці – ми збільшуємо штат центру вдвічі, аби кожна людина була почута. Кожний дзвінок, кожне звернення повинне мати належне реагування», – зазначив голова СБУ, відкриваючи лінію прямого зв’язку колл-центру.
Наливайченко розповів, що до Служби телефонують ті, хто хоче виїхати з тимчасово окупованої території. Крім того, люди повідомляють про бойовиків, підозрілих осіб, сепаратистів, насамперед, членів т.зв. «дільничних комісій», які інспірували і проводили псевдореферендуми, а тепер намагаються прорватися до органів місцевої влади.
«Ще один блок питань – боротьба з корупцією, у тому числі – очищення лав Служби. Якщо у нас з’являтимуться корупціонери – реагуватимемо жорстко та безкомпромісно», – підкреслив голова СБУ.
Під час першої прямої лінії на дзвінки відповідав представник Міжвідомчого центру з питань звільнення полонених та заручників при СБУ Юрій Тандіт. До нього зверталися матері, які чекають добрих новин про найшвидше повернення своїх синів. Переговорник від СБУ розповів, що і сьогодні тривають складні переговори і є надія на їхнє успішне завершення.
Лінія прямого зв’язку працюватиме й надалі. Щомісяця через веб-сайт СБУ анонсуватимуться години прямого зв’язку та запрошені учасники з числа керівного складу СБУ, які будуть відповідати на питання громадян. Хто саме буде гостем – визначатиметься за результатми аналізу актуальності звернень до Служби.
Прямий зв’язок здійснюватиметься за телефоном гарячої лінії: 0 800 501 482

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *