В Національному банку відбулась чергова нарада Голів НБУ різних часів з теперіш…

В Національному банку відбулась чергова нарада Голів НБУ різних часів з теперішнім керівництвом регулятора. Фінансова стабільність країни як ключова тема зустрічі об’єднала всіх учасників. Вони одностайно погодились, що першим доробком спільної роботи має стати план стабілізації банківської системи та активна участь в антикризовій програмі Національного банку.

Разом з колишніми очільниками обговорювали бюджетну ситуацію в країні, шляхи легалізації тіньової частини економіки, можливості поновлення кредитування. За допомогою аналітиків НБУ проводитимуться дослідження щодо наслідків військових дій для економіки країни та їх впливу на банківську систему.

Крім цього, задля проведення поглибленого аналізу монетарної політики Національного банку та напрацювання практичних рекомендацій Валерія Гонтарева як Голова Комітету з монетарної політики запросила колишніх очільників НБУ до участі у засіданні Комітету.

Зі свого боку, Степан Кубів, Віктор Ющенко, Володимир Стельмах та Борис Марков запропонували своє бачення до ряду актуальних рішень Національного банку в теперішніх умовах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *