Рік тому, до мого призначення на посаду Прем’єр-міністра України, на єдиному каз…

Рік тому, до мого призначення на посаду Прем’єр-міністра України, на єдиному казначейському рахунку було “аж” 108 тисяч гривень. Сьогодні вранці на казначейському рахунку держави 15,5 мільярда гривень. Не дивлячись на те, що було відсторонено все керівництво Державної фіскальної служби, у нас за цей період часу доходи державного бюджету загалом зросли на 8 мільярдів гривень. Плюс 15%. По митниці взагалі цифри по акцизу плюс 43%, по ПДВ плюс 37%, митниця також дала більше, додатково плюс 30%.
Ми пройшли перший етап бюджетної децентралізації. За січень-людей до загального фонду місцевих бюджетів надійшло 13 мільярдів гривень, що на 25% більше, ніж за аналогічний період попереднього року. Усвідомлюю, що це далеко не межа. І завдяки спільній роботі з владою на місцях і реальній боротьбі з корупцією, запуском економіки фінансовий результат буде кращий.


Торік на єдиному казначейському рахунку було 108 тисяч гривень. Сьогодні – 15,5 мільярда

Арсеній Яценюк наголосив, що незважаючи на відсторонення від виконання обов’язків всього керівництва Державної фіскальної служби, «за цей період часу доходи …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *